2017, március 30, csütörtök
   
Betűméret

Ószerbia

Elnökválasztások Szerbiában: Ma éjféltől kampánycsend

Bővebben...Március 30-án, azaz csütörtökön éjfélkor kampánycsend lép életbe Szerbiában, amely április 2-ig, a szavazóhelyek bezárásáig, vagyis aznap 20 óráig tart.

   

"Aleksandar és Andrej Vučić ellenőrzi a szerbiai drogpiacot és földeket tulajdonít el Vajdaságban!" - állítja az egyik elnökjelölt

Bővebben...Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom elnökjelöltje bűnvádi feljelentést tett a szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyészségnél Aleksandar Vučić kormányfő és öccse, Andrej, valamint Nebojša Stefanović belügyminiszter és Dijana Hrkalović, a rendőrség bűnügyi osztályának titkára ellen, akikről azt állítja, szervezett bűnözői csoportot alkotnak, amely visszaélve hatalmával számos vizsgálatot szabotált és megmentette a börtöntől a leghírhedtebb narkódílereket. 

   

Vučić mégsem mert elmenni Koszovóba - Az oda szállított haladók buszait az albánok kövekkel dobálták meg

Bővebben...Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök és elnökjelölt nem utazik szerdán Koszovóba, hogy részt vegyen elnökjelölti kampányrendezvényén, amelyet ugyan nélküle is megtartottak volna, ám a rendezvény veszélybe került, mert az oda utazó szimpatizánsok autóbuszait a helyi albán szélsőségesek kövekkel dobálták meg, és nem akarták tovább engedni.

"Milyen kampány az, ha nem megyek Koszovóra?! Arra számítok, hogy a koszovóiak 70 százaléka rám szavaz" - hencegett még a hónap elején Aleksdandar Vučić, végül a jelek szerint mégis inába szállt a bátorsága.     

Aleksandar Vučić szerdán az észak-koszovói Leposavićban vett volna részt elnökjelölti kampányrendezvényén, ám kedd este bejelentette: mégsem utazik a koszovói városba, mert a helyi hatóságok feltételeket támasztottak odautazásával kapcsolatban, ő pedig nem hagyhatja, hogy bárki is zsarolja. A pristinai sajtó közlése szerint a koszovói vezetés kijelentette: Vučić megtarthatja a rendezvényt, de nem tarthat vele Nebojša Stefanović belügyminiszter és Zoran Đorđević védelmi miniszter. Enver Hoxhaj koszovói külügyminiszter pedig azt is közölte: Aleksandar Vučić mindössze három órát tartózkodhat Koszovóban.

   

Arkan özvegye: „Jézusom, adj Ácónak oroszlánszívet!'

Bővebben...A belgrádi Šumice sportcsarnokban elnökválasztási rendezvényt szerveztek a haladók, melyen – a főként nőkből álló közönséghez - felszólalt Aleksandar Vučić – jelentette a Beta.

   

1. oldal / 1357

Utolsó hozzászólások

 • Franz Lutzy Franz Lutzy 2017.03.29. - 21:42
  "2016-ban 99 TÁRGGYAL foglalkozott. ... Tavaly ezeknek a TÁRGYAKNAK a száma 16,8%-kal volt kevesebb ...

  Bővebben...

   
 • kritikus kritikus 2017.03.29. - 13:55
  Aki elment az nem jön a cirkuszba! Helyettük és nevükben pedig más fog "szavazni"!

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.03.28. - 20:20
  Lehet úgy is szavazni, hogy egyszerre többet bekarikáz a szavazó és így érvénytelen a szavazat, azaz ...

  Bővebben...

   
 • Joe001 Joe001 2017.03.28. - 19:27
  Azt nem kell elfelejteni , hogy Szerbia és Oroszország között igen jó barátság van ... még így a ...

  Bővebben...

   
 • Franz Lutzy Franz Lutzy 2017.03.28. - 10:08
  "azok a tanárok ellen, akik" -- bármennyire hitetlen, köznyelvi magyarsággal (nem provinciálisan) ez ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information