2016, augusztus 30, kedd
   
Betűméret

George W. Bush-nak nincs sok hátra

bush w georgeRégóta suttogtak George W. Bush súlyos betegségéről, most kiderült, hogy gyógyíthatatlan. Már regnálása során azt beszélték róla, hogy Alzheimer-kórja van, ráadásul idült alkoholizmusáról is sokat pletykáltak. Bennfentesek állítják: az exelnöknek már csak hónapjai vannak hátra.
- Tragikus és egyben rendkívül szomorú, ami vele történik. Rá sem lehet ismerni: a valaha fiatalos, jókedvű George már csak árnyéka önmagának. Lefogyott, és látszik rajta, hogy rendkívül megviseli a betegség - mesélte az egykori elnök közeli ismerőse egy amerikai magazinnak.

Az USA 43. elnökének aggasztó egészségromlása nagyon megviseli a családját.
- George gyakran a legközelebbi családtagjait sem ismeri meg. Kiabál velük, és nem érti, hogy mit keresnek az ő házában. Nem tud összefüggően beszélni, a mozgása koordinálatlan, és képtelen egyedül ellátni magát. Az orvosok szerint közeleg a szomorú vég. Laurát, a feleségét rendkívül mélyen érinti a mostani helyzet - hangsúlyozza a család ismerőse.

(Stop.hu nyomán)

.

Megosztás

A nap idézete

"A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, nem az, hogy szolgaságba süllyed, és hatalmasabb, nagyobb számú, erőszakosabb nép számára dolgoznia kell. Szolganépek lehetnek nagyok, a szegénység, a munka, a megalázás ellenére élhetnek magas sorsot. A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, hogy primitívvé válik, hogy eldobja magától a tudatos gondolkozást és tudatos gondolkozót, s ezzel a tudattalanság óceánjába merül, így válik csőcselékké, söpredékké züllik és oszlik fel, és elsüllyed oda, ahová az őserdő indiánjai, négerei és a tundrák eszkimói és az ausztráliai sivatag pápuái."

/Hamvas Béla/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Csaba Csaba 2016.08.29. - 20:32
  ki pénzeli az iszlám államot?hát ez könnyű ki más mint amerika...

  Bővebben...

   
 • Gulyás Gábor Gulyás Gábor 2016.08.29. - 11:06
  Tisztelt Elnök Úr! Nagyon remélem,hogy sikerülni fog Önnek a tervek megvalósitása és sok sikert kivánok ...

  Bővebben...

   
 • Egy Palicsi Egy Palicsi 2016.08.29. - 07:44
  Palicson 3 orvos dolgozik, Palics lakossága a legutóbbi népszámláláson 6355 fő... De lehet hinni a ...

  Bővebben...

   
 • areon181 areon181 2016.08.28. - 17:03
  Batman: Begins

  Bővebben...

   
 • Rózsa Sándor Rózsa Sándor 2016.08.28. - 14:35
  Ha ez igaz,nem semmiAkkor kinek sporolunk valójában

  Bővebben...

Bejelentkezés: